Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнение за решетки?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мнение за решетки?

Колеги сдобих се с две афтърмаркет решетки една никелирана другата черна марка ФК.
    Какво мислите за подобен тунинг?
    Колата ми е сребриста мисля че никеловата ще седи уникално добре!
    Attached Files
    Last edited by _power_; d.m.y г., 12:57.

Според мен е подходящ единствено за немските коли - те почти всичките изглеждат по-добре без емблеми. Алфа без емблема седи грозно за мен.

Все пак сложи ги и покажи снимки, може пък да стои яко... Решетката се държи на 3 винта и се сваля/слага за минута

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
      Според мен е подходящ единствено за немските коли - те почти всичките изглеждат по-добре без емблеми. Алфа без емблема седи грозно за мен.

Все пак сложи ги и покажи снимки, може пък да стои яко... Решетката се държи на 3 винта и се сваля/слага за минута
      И аз така виждам нещата, със проба.
      Пък ако се губи много емблемата ще я монтирам

Comment

Ако не е сложно, постни по една снимка с различните решетки да я видим как стои, независимо дали ще ги оставиш

Comment

Ако не е сложно, постни по една снимка с различните решетки да я видим как стои, независимо дали ще ги оставиш
          Да така ще стане , колкото до това дали ще ги оставя поне една от двете задължително със или без емблема само ще е въпроса

Comment

Колко парички ти излязоха мигачите, които си постнал, ако не е тайна? И от къде ги взе?
            Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
            Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
            BMW 328i

Comment

Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
              Колко парички ти излязоха мигачите, които си постнал, ако не е тайна? И от къде ги взе?
              14 левчета + доставка
              П.С. тях без да искам ги постнах
              Бих се радвал и на мнения за решетките все пак

Comment

Определено С емблема , според мен . В града ми има едно черно без емблема и не ми харесва така ... Черната ще стои много добре на тъмна кола , при теб надали Ако имаш познат с черно ГТВ направете проба За теб остава никела , но съм със смесени чувства , трябва да се види определено на самата кола

А мигачите е много разумно решение Тези оранжевите не се връзват с нищо ...
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
                  Определено С емблема , според мен . В града ми има едно черно без емблема и не ми харесва така ... Черната ще стои много добре на тъмна кола , при теб надали Ако имаш познат с черно ГТВ направете проба За теб остава никела , но съм със смесени чувства , трябва да се види определено на самата кола

А мигачите е много разумно решение Тези оранжевите не се връзват с нищо ...
                  Да мигачите много се чудех какви да взема, мисля че това е правилния избор. Нямам познати със черно ГТВ..имам със бордо ТБ...ама той си сложи решетка от фейслифт-а със лъскавия кант.

Comment

Мигачите са пълен траш, ще се очудя ако паснат от самосебеси... Най-вероятно ще трябва да се лепят... Ама за тия пари толкова, един оригинален е към 40 кинта...

Comment

Мигачите са пълен траш, ще се очудя ако паснат от самосебеси... Най-вероятно ще трябва да се лепят... Ама за тия пари толкова, един оригинален е към 40 кинта...
                      Ще информирам , но изглеждат много добре направени + много по-добре изглеждат от жълтурите
                      Цената не я коментирам щото тук на същите им се иска много по-яка цена...
                      Last edited by _power_; d.m.y г., 00:08.

Comment

С абсолютно същите съм на КуВе-то, само че бели (те даже са точно същия модел като на ГТВ) и имам познат който си купи същите черни... И неговите ги лепи и моите са залепени, иначе да, изглеждат качествено направени, просто не пасват като оригиналдъ... А и съм почти сигурен, че от слънцето пластмасата ще пожълтее, защото обикновено има причина оригиналните да са в пъти по-скъпи, не е само логото на тях
                        Не знам ти откъде си ги купувал, но тук (София) струват около 30 лева двата с доставката, не е кой знае колко повече.

Comment

Working...
                        X